Aftenmenu

Kan først bestilles fra d. 15 Oktober 18!

Nyd din aftenmenu på Restaurant Fyrtøjet i Nyhavn – her får du god betjening og fantastisk mad!

Ring og bestil bord – så er du sikker på at få en plads 32 10 31 32 (9:00-16:00)

Vi glæder os til at se dig!

Aften køkkenet har åbent  17.00 – 21.00

Restaurant Fyrtøjet er lige stedet, hvis du ønsker at nyde noget enkelt, traditionelt og velsmagende mad – om du ønsker at nyde maden under åben himmel og kigge på de smukke skibe eller sidde inde i vores hyggelige restaurant – det er noget, du bestemmer.

Ny vores aftenmenu – et varieret udbud af forretter, hovedretter og desserter – vores professionelle kok skifter løbende menukortet ud – så det følger årstidernes spændende råvarer.

Vi bestræber os altid at give den bedste service – vi lever af, at du kommer igen og tager gerne imod ris/ros – det er den bedste måde for os hele tiden at gøre os bedre.

Vi vil sørge for, at du får den bedste oplevelse med vores veltilberedte mad – og vores altid friske og servicemindede tjenerstab er klar til at byde dig velkommen!

Forretter

Hummer suppe

Fransk inspireret hummer suppe med brød 

105 DKK / 14 EUR

 Pata Negra

Spansk sortfods skinke, med Fransk dressing, sol tørrede tomater, parmesan & springløg

95 DKK/ 12 EUR

Risotto (vegetar)

 Med græskar puré

85 DKK/ 11 EUR

******

 Hovedretter

Rib Eye

 200 gr Rib eye fra Uruguay, serveret med, grillet peberfrugt, bagte grøntsager, stegte løg. Serveres med  kartoffelbåde & Rødvins sauce

215 DKK / 29 EUR

Grillet Laks

 Laks serveret med grøntsager, baby kartofler,  grillet citron & rødpeber sauce

205 DKK / 27 EUR

Lammeskank

Serveret på kartoffelmos, bagte grøntsager  Vælg mellem: Rødvins sauce, trøffel sauce eller timian sauce

209 DKK/ 27 EUR

Andesteg

 Serveret med med rødkål, æbler, svesker med kartoffelmos & andesouce

209 DKK / 27 EUR

Vegetar

 Pandestegt grøntsags bøffer, på kartoffelmos bagte grøntsager, grillet peber & rød peber sauce

189 DKK / 25 EUR

Grill Mix

 Min. 2 personer

2 x Rib eye, 2 x Nakkefilet, Unghanebryst, lammekrone & grillet chorizo pølse, grillet peberfrugt, soltørrede tomater, stegte løg, rødvins sauce med kartoffelbåde.

255 DKK pr. Person/ 34 EUR pr. Person

*********

Desserter

Crème brûlée 

75 DKK / 10 EUR

Æblekage

 Æblekage bagt i kanel og marcipan med flødeskum og jordbær sirup

75 DKK / 10 EUR

Chokoladekage

 Chokoladekage med mango sorbet

85 DKK / 11 EUR

Ris a’lamande

 med hakkede mandler og kirsebær sauce

75 DKK / 10 EUR

***

OBS: Menuen træder forst i kræft pr. 15/10