Aftenmenu

Spis aftenmenu på Restaurant Fyrtøjet i Nyhavn – her får du god betjening og fantastisk mad!

Ring og bestil bord så er du sikker på at få et bord 32 10 31 32 – (10:00-17:00)

Vi glæder os til at se dig!

Aften køkkenet har åbent  17.00 – 22.00

Restaurant Fyrtøjet er lige stedet, hvis du ønsker at nyde noget enkelt, traditionelt og velsmagende mad – om du ønsker at nyde maden under åben himmel og kigge på de smukke skibe eller sidde inde i vores hyggelige restaurant – det er noget du bestemmer.

Ny vores aften menu – et varieret udbud af forretter, hovedretter og desserter – vores professionelle kok skifter løbende menu kortet ud – så det følger årstidernes spændende råvarer.

Vi bestræber os altid at give den bedste service – vi lever af at du kommer igen og tager gerne i mod ris/ros – det er den bedste måde for os hele tiden at gøre os bedre.

Uanset hvad – så vil vi sørge for at du får den bedste oplevelse, både når det gælder vores veltilberedte mad eller vores altid friske og service mindede tjener stab!

Forretter

Pata Negra

Iberisk sortfodskinke – modnet i 30 måneder
serveres salat med fransk dressing og revet vesterhavs ost og springløg
95 DKK

Tun

Lynstegt frisk tun, med æg og cremet citron og hvidvins sauce
85 DKK

Risotto

med frisk asparges puré
85 DKK

Løjrom

med toast brød creme fraiche, hakket rødløg og citron
95 DKK

Muslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger, hvidløg, løg, timian og smør
89 DKK

Hovedretter

Rib Eye

200 g Rib Eye serveres med  bagte grønsager, cherrytomater stegt i hvidløgsolie med friterede kartoffelbåde og nødder hertil serveres rødvinssauce eller bearnaise
219 DKK

Lammekrone

 serveres med kartoffelmos, cherrytomater stegt i hvidløgsolie, timiansauce og salsa
215 DKK

Confit de Canard

Confiteret and, serveret med grøntsager, kartoffelmos og sherrysauce
205 DKK

Grillmix – til 2 personer

2 x 120 g rib eye, 2 x 120 g nakkefilet, 1 x unghanebryst, 50 g grillet Chorizopølse, 100 g lammekrone, serveres med cherrytomater stegt i hvidløgsolie  friterede kartoffelbåde, rødvinssauce og bearnaise
510 DKK (for 2 personer)

Laks

Grillet laksefilet serveret med baby kartofler, grøntsager, bagt fennikel og rød pebersauce
215 DKK

Portobello

Stegt portobello svamp med bagte grøntsager, kartoffelmos asparges og salsa
135 DKK

Desserter

Osteplatte med 3 slags ost: Brie, Blå Castello og Marquis serveret med brød hjemmelavet syltetøj og valnødder
79 DKK

Chokoladekage med vanilieis
85 DKK

Jordbærdrøm af friske jordbær med marengs og flødeskum
79 DKK

Æblekage med flødeskum og jordbærsauce med marinerede jordbær
79 DKK

Lemon tærte med citron og vaniliecreme
79 DKK

SANKT HANS AFTEN

3 RETTERS MENU

Pata Negra

Iberisk sortfods skinke

***

Smørstegt Rødspætte

    med nye Danske kartofler, asparges og smørsauce

****

Fyrtøjets Æblekage

Æbler bagt i kanel og marzipan, med flødeskum og hjemmelavet jordbær sirup

***

345DKK Pr.person

Book i dag! Borde i Restauranten kan bookes, inden onsdag den 21. Juni.
Borde udendørs kan ikke bookes denne dag.