Nytårsmenu 2017

Bestil

Ankomst i tidsrummet kl. 18.00 – 19.00

Velkomst
”1551” Cava Brut, Codorñiu, Spanien
***
Pata Negra 
(Iberisk sortfodskinke – modnet i 30 måneder)

serveres med

springløg, revet parmasan & Fransk dressing

hertil serveres 1 glas Sauvignon blanc hvidvin fra Frankrig

***
Hummer
1/2 frisk hummer kogt og Serveres med dildmayonaise, chili mayonaise,
toastet brød og citron
hertil serveres 1 glas Sauvignon blanc hvidvin fra Frankrig

***
Champangesorbet

Til at rense smagsløget
***
Kronjort
Serveres med kartoffel purre, timian, smør løg & grønkål, små glaseret gulerødder & trøffelsauce
hertil serveres 1 glas Shiraz Cabernet, Australien
***
3 slags ost

Blå castello, lagret Manchego & mild brie. chutney & frugt

Hertil serveres 1 glas Portvin

Dessert 

Hvid og mørk chokolade kage med mango sorbet

Hertil en kop kaffe eller te
***
KL. 00.00
Champagne og kransekage
Nicolas Feuillatte Brut reserve, Champagne
***

DKK 850,- per person

Prisen gælder for 1 glas vin pr ret.

 

 

Ønskes Menuen med vin ,øl og vand ad’libitum hele aftenen?

1150,- pr person