Informationer om Genåbning, Forlængelsen af Værdikuponer og Sildebuffet

Genåbning af Restaurant Fyrtøjet sker Mandag d. 18. Maj 2020!

Forlængelsen af alle Værdikuponer:

Vi har efter et møde med Dealudstederne kommet frem til at forlænge fra Mandag d. 18. Maj til og med en måned til halvanden måned frem alt efter hvilken udsteder man benytter fra. Disse informationer og mere vil i modtage indenfor få dage fra jeres udsteder gennem mail.

 

Til jer med værdikuponer til Sildebuffet:

Der vil ikke være nogle former for buffet tilstede op til årets udgang. Men vi vil tilbyde jer et sildeplatte istedet for, men kun som TakeAway. Hvis man ønsker at spise i restauranten, så kan man “opgradere” sig ved at vælge noget Á la Carte fra vores menukort, hvor man så for afregnet sit kontante beløb fra sin oprindelige værdikupon for sildebuffen, som trækkes fra til afregningen. Så man får de antal kuponerne man/i har trukket fra af det samlede beløb man/i spiser for (Rabatordning).

– Der er kommet nye retningslinjer der betyder færre siddepladser og stor fokus på hygijene mellem medarbejdere og vores kunder. Desuden rammer vi sommersæsonen lige så snart, så vi må desværre tage nogle anderledes tiltag end normalt, for at komme igennem krisen. Vi tager derfor som det eneste nogle tiltag, som gør at det ikke er muligt at nyde en Sildeplatte hos os. Så vi håber på forhånd at i som vores kunder vil kunne forstå og acceptere vores beslutning. Da vi må indse at hele proceduren overhovedet ikke er under normale omstændigheder, og derfor må vi prioritere som vi gør.

 

Nye deals på vej og mulighed for at skifte sildebuffeten/platten ud uden at betale ekstra:

– Spotdeal, Sweetdeal/Urbanguide og Downtown vil til gengæld annoncere en eller flere nye Deals fra os. En af disse deal har samme kontante beløb for 99,-, som påbegynder fra Mandag d. 25 Maj. Man har muligheden for at kunne “bytte”/skifte sin Deal ud med denne. I den nye Deal vil man selv kunne vælge en af fire forskellige frokostretter!

*Jer med forlængede værdikuponer vil modtage flere informationer fra jeres udsteder gennem mail om få dage!

 

**Hvis man sidder med flere spørgsmål, er man altid velkommen til at ringe til vores Bookingmanager Danny på mobil: 26 21 34 48

 

 

Vi glæder os og ser frem til at tage imod jer alle under de nye omstændigheder!