Juleaftens menu:

Book allerede nu til Mortensaften på Restaurant Fyrtøjet!

Fra d. 10. November til d. 11 November!

Direkte mobil: 26 21 34 48 (Danny) eller E-mail: booking@fyrtojet.dk


 

– Juleaften Menu 1 –

 

5 RETTER ( 5-retters menu serveres over 3 gange )

 

Forret

  • Krabbe tatar serveres med – ærtepure – Rodfrugt chips.
  • Hummer Bisque Serveres med hummer.

 

Hovedret

  • Confiteret andelår med timian – Hjemmelavede Rødkål Salat – brune og hvide kartofler samt appelsinsauce.

 

Dessert

  • Brie ost – Med hjemmelavet Frugtkompot og Knækbrød.
  • Hjemmelavede Ris ala mande med Fyrtøjets Kirsebærsauce.

 

‘Pris: 495 DKK’

*****************************************************************************

– Juleaften Menu 2 –

 

5 RETTER ( 5-retters menu serveres 3 gange )

 

Forret

  • Krabbe Tartare Serveres Med – ærtepure – Rodfrugt chips.
  • Hummer Bisque Serveres Med hummer.

 

Hovedret

  • Traditionel Flæskesteg med Flæskestegssauce – Hjemmelavede Rødkål Salat – brune og hvide kartofler.

 

Dessert

  • Brie ost – Med hjemmelavet Frugtkompot og Knækbrød.
  • Hjemmelavede  Ris ala mande med Fyrtøjets Kirsebærsauce

 

‘Pris 495 DKK’