Juleaftens menu:
Book allerede nu til Mortensaften på Restaurant Fyrtøjet!
Fra d. 10. November til d. 11 November!
Direkte mobil: 26 21 34 48 (Danny) eller E-mail: booking@fyrtojet.dk
– Juleaften Menu 1 –
5 RETTER ( 5-retters menu serveres over 3 gange )
Forret
- Krabbe tatar serveres med – ærtepure – Rodfrugt chips.
- Hummer Bisque Serveres med hummer.
Hovedret
- Confiteret andelår med timian – Hjemmelavede Rødkål Salat – brune og hvide kartofler samt appelsinsauce.
Dessert
- Brie ost – Med hjemmelavet Frugtkompot og Knækbrød.
- Hjemmelavede Ris ala mande med Fyrtøjets Kirsebærsauce.
‘Pris: 495 DKK’
*****************************************************************************
– Juleaften Menu 2 –
5 RETTER ( 5-retters menu serveres 3 gange )
Forret
- Krabbe Tartare Serveres Med – ærtepure – Rodfrugt chips.
- Hummer Bisque Serveres Med hummer.
Hovedret
- Traditionel Flæskesteg med Flæskestegssauce – Hjemmelavede Rødkål Salat – brune og hvide kartofler.
Dessert
- Brie ost – Med hjemmelavet Frugtkompot og Knækbrød.
- Hjemmelavede Ris ala mande med Fyrtøjets Kirsebærsauce
‘Pris 495 DKK’