Sankt Mortensaften Menu:

Book allerede nu til Mortensaften på Restaurant Fyrtøjet!

Fra d. 10. November til d. 11 November!

Direkte mobil: 26 21 34 48 (Danny) eller E-mail: booking@fyrtojet.dk


 

Menu 1:

 

  1. Forret

          Røget laks mousse med æble – Tartar sauce – citron – dild.

/Smoked salmon mousse with apple – Tartar sauce – lemon – dill.

 

       2. Hovedret

           Confiteret andelår med timian – Hjemmelavede Rødkål Salat – brune og hvide kartofler samt appelsinsauce.

           /Confitated duck leg with thyme – Homemade Red Cabbage Salad – brown and white potatoes and orange sauce.

 

 

       3. Dessert

           Gammeldags æblekage med ribsgelé.

/Old-fashioned apple pie, with ribs jelly

 

‘Pris: 345 DKK’

 

************************************************************************************************

Menu 2:

 

       1. SNACKS

           Rodfrugtchips, oliven og saltede mandler.

/Root vegetable chips, olives and salted almonds.

 

       2. Forret

           Røget laks mousse med æble – Tartar sauce – citron – dild.

           /Smoked salmon mousse with apple – Tartar sauce – lemon – dill.      

 

       3. Mellemret

          Svinerillettes Serveres med brændte og syltede porre – ærtepure – Grøntsagschips.

          /Pork rillettes Served with roasted and pickled leeks – pea puree – Vegetable chips.

 

       4. Hovedret

           Confiteret andelår med timian – Hjemmelavede Rødkål Salat – brune og hvide kartofler samt applesinesauce.

           /Confitated duck leg with thyme – Homemade Red Cabbage Salad – brown and white potatoes and orange sauce. 

 

       5. Dessert

           Hjemmelavede Ris ala mande med Fyrtøjets kirsebærsauce.

           inkl. Kaffe og Kage.

           /Homemade Rice ala mende with Fyrtøjet Cranberry sauce.

          /Coffee and cake.

 

‘Pris: 495 DKK’