Sankt Mortensaften Menu:
Book allerede nu til Mortensaften på Restaurant Fyrtøjet!
Fra d. 10. November til d. 11 November!
Direkte mobil: 26 21 34 48 (Danny) eller E-mail: booking@fyrtojet.dk
Menu 1:
- Forret
Røget laks mousse med æble – Tartar sauce – citron – dild.
/Smoked salmon mousse with apple – Tartar sauce – lemon – dill.
2. Hovedret
Confiteret andelår med timian – Hjemmelavede Rødkål Salat – brune og hvide kartofler samt appelsinsauce.
/Confitated duck leg with thyme – Homemade Red Cabbage Salad – brown and white potatoes and orange sauce.
3. Dessert
Gammeldags æblekage med ribsgelé.
/Old-fashioned apple pie, with ribs jelly
‘Pris: 345 DKK’
************************************************************************************************
Menu 2:
1. SNACKS
Rodfrugtchips, oliven og saltede mandler.
/Root vegetable chips, olives and salted almonds.
2. Forret
Røget laks mousse med æble – Tartar sauce – citron – dild.
/Smoked salmon mousse with apple – Tartar sauce – lemon – dill.
3. Mellemret
Svinerillettes Serveres med brændte og syltede porre – ærtepure – Grøntsagschips.
/Pork rillettes Served with roasted and pickled leeks – pea puree – Vegetable chips.
4. Hovedret
Confiteret andelår med timian – Hjemmelavede Rødkål Salat – brune og hvide kartofler samt applesinesauce.
/Confitated duck leg with thyme – Homemade Red Cabbage Salad – brown and white potatoes and orange sauce.
5. Dessert
Hjemmelavede Ris ala mande med Fyrtøjets kirsebærsauce.
inkl. Kaffe og Kage.
/Homemade Rice ala mende with Fyrtøjet Cranberry sauce.
/Coffee and cake.
‘Pris: 495 DKK’