Handicapvenlig restaurant

Restaurant Fyrtøjet er Nyhavn’s eneste handicapvenlige restaurant. Vi har nem adgang til restauranten via vores elevator – og man kommer ubesværet til vores store handicaptoilet.

Handicapvenlig restaurant – Når man ankommer til restauranten skal man gennem porten for at komme til vores elevator, som fører en op til de to etager samt til kælderen, hvor vi har vores populære vores sildebuffet.

Skal du nyde en god middag eller afholde et arrangement – så ring og bestil bord på Restaurant Fyrtøjer, vi tilbyder altid en høj service og selvfølgelig er vi en handicapvenlig restaurant.

Vi gør alt for at du finder dig godt tilrette i vores restaurant – lad os hører om dine ønsker og vi vil gøre alt for at indfri dem.

Der er elevator med god plads og nem at bruge – vores toiletter har vi også sørget for er i orden, så de er designet og klargjort som handicapvenlig toiletter.

Hvis du ringer inden du kommer – vil vores service minded personale tage i mod dig og fremvise faciliteterne.

Besøg Nyhavn’s eneste handicapvenlige restaurant med:
  

Nem adgang til alle etager via elevator
Stort handicapvenligt toilet

  
 Uanset om du har et ønske om at spise brunch, frokost eller middag i vores restaurant, er det altid en god idé at bestille bord i forvejen.

Restaurant Fyrtøjet er lige stedet, hvis du ønsker at nyde noget enkelt, traditionelt og velsmagende mad – om du ønsker at nyde maden under åben himmel og kigge på de smukke skibe eller sidde inde i vores hyggelige restaurant – det er noget du bestemmer.

Ny vores brunch, frokost eller aften menu – et varieret udbud af forretter, hovedretter og desserter – vores professionelle kok skifter løbende menu kortet ud – så det følger årstidernes spændende råvarer.

Vi bestræber os altid at give den bedste service – vi lever af at du kommer igen og tager gerne i mod ris/ros – det er den bedste måde for os hele tiden at gøre os bedre.

Uanset hvad – så vil vi sørge for, at du får den bedste oplevelse, både når det gælder vores veltilberedte mad og vores altid friske tjenerstab!

Kontakt os altid gerne, hvis du har yderligere spørgsmål